Hoppa till innehåll

fotograf Båstad

fotograf Båstad

Lyckliga jag som får jobba där ljuset är som finast i hela Sverige!

I studion mellan Torekov och Båstad tar vi de mest magiska bilder du kan tänka dig. Hela Bjärehalvön är som en enda stor kuliss med böljande landskap och vackert havsband. Lägg dessutom till det där, varma, tjocka, mjuka ljuset som karaktäriserar Skåne, så förstår du vad jag menar!

Hit kommer kunder från nästan hela Sverige. Jag är både smickrad och tacksam för alla som hittar hit.Varför inte ta ett kvällsdop i Torekov efter fotograferingen eller avnjut en härlig lunch i Båstad hamn innan vi sätter igång?

När vi våren 2021 köpte Villa Ängalag i det lilla samhället Ängalag, var det just ladan vi föll för! 

Vitkalkade vägar som ger de vackraste reflektionerna, ljust laserat trätak och gediget betong golv. En inramning som heter duga! När jag inte fotograferar mina härliga kunder, så bygger vi tjusiga hemsidor till både stora och små företag därinne!

Förutom att fotografera i studion så har jag många favoriter, som Torekov havsbad eller det karga med effektfulla landskapet längst Hovs Hallar. Och klassikern Norrvikens trädgårdar med sina nästan overkliga växter en favorit. Vill man ha lite citykänsla så har vi ju hela med Båstad att välja på! 

Men som sagt, hela Bjäre är en favorit, som en magisk kuliss!

Det är jätte lätt att ta sig hit, vi håller till precis vid vägen (väg 105 som också heter 115 och… Ängalagsvägen 425, jag vet, det är rätt förvirrande för oss också 🙂 Googla så kommer du rätt, eller se kartan nedan! Tåget kommer till Båstad från alla håll och vi har även en busshållplats precis bredvid! På tomten ligger också två hus, det ena bor vi i och det andra hyr vi ut på Airbnb.
Kommer du långväga börjar vi alltid (om du vill så klart 🙂 med en fika, för så gör man i Skåne! Har du tur så har vi dessutom bakat rabarberpaj !

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.