Dating

Becuse first impressions last.

Just nu har jag ett fint erbjudande för dig som vill ha snygga och proffsiga bilder till din dejtingpriofil.
Vare sig du väljer att bilderna skall kännas så naturliga, lite som att en duktig kompis tagit det. Eller rent profesionella, så kommer du att bli jätte nöjd och garanterat fler swajpningar åt höger!

Vi fotograferar några bilder i studion, för då har du även bilder till andra sociala medier, men tillåter vädret så brukar gå ut också.

Från 2 995:- får du fem högupplösta redigerade bilder att använda! Vi fotograferar i studion eller utomhus!
För 3 500:- fotograferar vi i två olika miljöer och jag hjälper dig dessutom med en säljande text som garanterat får din profil att lyfta! I studion, utomhus eller på plats med dig.

Behöver du någon som tittar på din text, så hjälper jag dig gärna. Det är inte lätt att hitta rätt ton, eller få fram rätt saker utan att känna sig skrytig, men heller inte bli för försiktig.

Jag hjälper dig med dejtingtips. men också mer allmänna tips och trix och inför fotograferingen. Jag ger dig gärna förslag på kläder!
Allt för att du på bästa sätt skall framhäva och förstärka de sidor hos dig som är din styrka.
För många blir dejting startskottet till ett nytt liv, kanske vill man uppgradera garderoben, vässa sitt personliga varumärke helt enkelt.
men vem skall man fråga?

Att synas kräver en strategi, inklusive personliga bilder. Oavsett om det är CV- eller Tinder-bilder du behöver, så hjälper jag dig med allt från användbara tips för att klargöra och stärka ditt personliga varumärke och även säljande texter som ska matcha det du vill förmedla. 

Jag arbetar också som makeupartist så här får du hjälp med allt på ett ställe.

Du behöver aldrig känna dig nervös under en fotografering med mig, jag tar hand om dig från första stund! Det skall vara kul att bli fotograferad. För vi vill väl a kul när vi arbetar, jag har alltid det och det märker mina kunder.

Varesig det är en liten fotografering eller ett full dagsjobb, så är intrycket alltid det samma, professionellt, roligt och tillgängligt!

Välkommen!

Tveka inte att ringa eller maila för mer information, bilder och prislista!