Hoppa till innehåll

Förstärk ert budskap med snygga och proffsiga bilder från en företagsfotograf!

företagsfotografering med ordförande i Göteborg

Att bilder sänder ut mängder av signaler är de flesta medvetna om, men har du kolla på vad dina bilder säger om ditt personliga eller företagets varumärke?

Förstärk ditt budskap med snygga professionella bilder. Vilken stil och känsla ni vill förmedla pratar vi om innan själva fotograferingen. Likaså kläder och plats, till posering. Alla tycker inte att det är lika kul att vara med på bild, men jag vill ju gärna att alla skall gilla det lika mycket som jag! Därför är jag noga med att guida och coacha min kunder genom hela fotograferingen, så du behöver varken oroa dig eller fundera på hur du skall posera eller stå. Det fixar vi tillsammans och jag lovar att vi komme att ha jätte kul!

Jag har olika paket som passar allt från när du vill fotografera hela din personal för enkla CV bilder till individuella  fotograferingar som ger en större variation på bilderna. Passar när du behöver bygga upp en bild portfolie, till media, trycksaker och sociala plattformar. Som du kan använda i många olika sammanhang! Dessutom hjälper jag dig gärna med val av kläder och även makeup!

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.