Headshots

Becuse first impressions last.

Alla behöver bra bilder idag. Vare sig du vill följa normen i din bransch, eller sticka ut.
Bilder som går igenom det mediabrus som vi möts av, hela tiden.

Jag vill att min kunder skall känna WOW, när de tittar på sina bilder. Att de känner sig som sig själva, men sitt snyggaste, gladaste och personligaste. -En go känsla, som vi säger här i Göteborg!

jag hjälper dig med de bilder du vill ha! Med allt ifrån en liten CV-fotografering på 15 minuter, till heldagsfotograferingar i olika miljöer och med flera klädbyten. Välj gärna till make-up. Stajling och coaching ingår alltid.

Det handlar inte om de rätta dragen eller att se coolast ut. Det handlar om att vara trovärdig och att det syns på kroppsspråket och framför allt i ögonen, att du står för det du säger/säljer. Vare sig det är dig själv eller ett företag du representerar..
Det är därför du skall anlita mig för då jobbar du med ett proffs.

Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer eller skickar en prislista.
Är ni ett företag som vill fotografera hemsidebilder, CV , personal fotografering på flera personer, så har jag paket priser – likaså om ni hellre vill att jag kommer ut för att fotografera på ert företag!

Maila eller ring för mer information!


Givetvis har jag Nöjd-Kund garanti*!
*mer information om det tillsammans med offert eller prislista!