Hoppa till innehåll

Stajling & Make-up!

Stajling & Make-up!

En fotografering kan vara så mycket mer än bara “en bild”. Låt mig får stajla dig inför din fotografering. Vi plockar fram dina bästa sidor. Vi stärker ditt personliga varumärke helt enkelt! Jag lovar att det kommer göra skillnad!

Jag har fyra olika paket, läs mer om det nedan. Vilken paket du än väljer kommer du att, inte bara se, utan även känna stor skillnad. När du känner dig som ditt snyggaste, syns det på hela dig, i dina ögon och på din hållning. Väljer du att boka in en fotografering samtidigt (passar alla paket) blir det en helt annan finish på bilderna, för som sagt, jag vill skapa magi och du skall vara min stjärnan!

Som make-up artist (mua) har jag lagt hundratals makeuper genom åren och hjälpt lika många boosta sitt ego och känna det där extra-extra. Att hitta den där gnistan, kan vara svårt att göra själv. För vi fastnar lätt  i gamla rutiner, färger och märken. Och tankesätt…

-Och hoppsan så har 10 år passerat och produkterna man köpte då, passar inte lika bra nu. Vi ser inte likadan ut och vi är ju faktiskt inte heller exakt samma person. Med åldern kommer kompetens, pondus och skin på näsan. Så varför inte omfamna där du är nu och fokusera på  alla fördelar istället för att kanske, leta rynkor. Alla de där fördelarna vill vi ju fokusera på och förmedla, särskilt i bilder som skall stärka vårt varumärke. Vare sig det är ditt personliga eller ditt företag eller position. Så börjar det alltid med dig!

Kanske är det din Linkedin bild som skall uppdateras, en jobbansökan, pressbilder eller till en dejtingsajt? 

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.