Hoppa till innehåll

Love at first sight!

Jag har försökt att räkna ut hur många brudpar jag förevigat genom åren. Närmare 2 000 tror jag. Svindlande många. Men alla är unika, så än idag känner jag igen de flesta, om vi springer ihop på stan. Att få bevittna ett bröllop är stort, något som etsar sig fast. Så mycket kärlek att det känns i luften! Och det vill man ju så klart föreviga.

För att kunna titta på själva, men också för att visa upp för dem som inte var där. Speciellt i dessa tider, med social distansering, då många brudpar inte kan bjuda alla de gäster man vill. Så gissa om de brudpar jag fotograferade 2020, är glada att de tog med mig som fotograf. För nu kan de dela sitt unika ögonblick med hela världen! (och kanske för de som inte är födda än) så att alla förstår vilken fantastisk dag de ändå hade!

Bröllopsfotograf

Brudpar i stan, Bröllopsfoto av Fotograf Cecilia

Vare sig ni planerar ett traditionellt bröllop, borgerligt, partnerskap eller förlovning. Så är varje ceremoni, en början på något nytt och större.

Under 2023 kommer jag att ha ett erbjudande från 7 500:-för porträttfotografering av brudparet. Lägger man till 1,5 tim är jag även med på vigseln. Att föreviga vigseln kanske inte låter så spännande, men många är de brudpar som efteråt inte minns så mycket. Som hur det såg ut i kyrkan eller vilka som var där. Ofta är brudparet så fokuserade (och ganska nervösa) att de bara ser och hör det som händer precis vid dem. För spökande bröllopsnerver kan även få dem coolaste katterna att tappa fattningen.

Väljer ni att ha med mig på vigseln, stannar jag också kvar och fotograferar alla gäster och besökare, när de kastar ris eller såpbubblor på er (och kanske kramas). Givetvis kan ni boka mig till allt ifrån en liten fotografering på en vardag, till heldag/kväll. Om ni mailar, smsar eller ringer mig och ger mig lite mer information om ju Er dag, (var, när och hur länge) så återkommer jag med en personlig offert och min prislista. Har vi inte vädret med oss har jag flera fina ställen vi kan vara på.

Jag lovar oförglömliga minnen.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.