Här kan du få hjälp med allt från personalfotograferingar, miljöbilder, action (snygga bilder på ert kontor/plats och anställda “in action”) profilbilder, produkt och vimmel/event. Er organisation. Helt enkelt det ni kan tänkas behöva till er hemsida. Kanske dags att bygga en bildbank, nu vet ni var jag finns!

Personalproträtt från

1.500 kr

Med inspiration till socialamedier och personligt varumärke från en företagsfotograf!

Öka er försäljning eller stärk ert varumärke! Har ni spanat in både Instagram och Ticktok, men känner att ni inte har koll på vare sig bilder eller reels. Håll i hatten. Jag hjälper er att behärska olika uttrycksformer. Dels med ett eget bildspråk, men också med teknik och hur ni skapar egna idéer och videos. Säljer du produkter med hög ruljansen? Är det kanske dags att sätta upp en enkel produkt studio. Jag undervisar, inspirerar och hjälper er att komma igång, så att era produkter upplevs så proffsiga som de är!

Jag har en kurs på 4 tim där vi går igenom de viktigaste delarna. Ni komer att gå därifrån med massor av användbara idéer och ett helt nytt tänk. Framtiden är här och ni kan gå från tanke till handling asap 😉!

Personalfotograferingar

Antingen kommer ni till mig eller så tar jag med min portabla studio till er! Jag är noga med att alla skall känna sig bekväma, för att se sitt bästa ut. Även när det är mer “löpande-band”. Jag lovar att vi kommer att ha jättekul och att ni kommer bli supernöjda med bilderna.

Vid press- och individuella fotograferingar hjälper jag dig/er gärna med kläder, stil och makeup!

Antingen jobbar jag på timpris, men ännu hellre per bild eller person. Så vet både ni och jag förutsättningarna och var det landar. Beroende på hur många ni är och hur lång tid det tar. Information om individuella porträtt hittar du under, porträtt!

Ladda gärna ner min prislista, men tveka inte att be om en offert!

Prislista

Ladda ned prislista här, maila eller ringa för offert!

Fotografering

Porträtt

Företag

Dejting

Bröllop

Blogg inlägg

Arkiv

Göteborg

Stockholm

Båstad/Torekov