I STOCKHOLM FINNS ALLT

Stockholm i våra hjärtan

Jag utgår från Djursholm och centrala stan. Men tar mig med lätthet till dig! Största delen av året fotograferar jag utomhus, men vill du vara inne  kommer jag till dig med min portabla studio. På sikt kommer jag att ha en egen studio (kanske har du något tips?)

Oftast är vi utomhus, året runt. Men vill du vara inomhus så kan jag komma till dig eller så tar du dig ut till mig (där jag har en provisorisk studio i Djursholm). Jag tar inget extra för att ta mig till dig. (innerstan, city och norr om Stocholm 2 mil.) I övrigt gäller vanlig resetaxa, se min prislista. I stan använder vi oss av caféer, passager, co-working spaces och gallerier för att få en levande känsla på bilderna. Dessutom finns det många museer med mycket yta, som vi kan husera i. Och hela stan är ju full av pampiga byggnader. Bara fantasin sätter gränser!

Även om jag delar min tid mellan flera orter har jag och mina kunder aldrig haft problem med att boka en tid som passare oss båda. Vare sig det är med kort varsel eller med god framförhållning!