Inte alla kan titulera sig bröllopsfotograf i 25 år. Det är helt fantastiskt att ha varit med från 90-talets marängklänningar utan retusch, till nu, med stilrena linjer och personlig färgskalor. Även om mycket förändrats och så klart, jag som fotograf också. Så är det ändå känslorna och kärleken som gör hela dagen!

Er fotografering skall inte bara resultera i fantastiska bilder, utan också påminna er om hur storslagen dagen var. Och desssutom vara en härlig och rolig upplevelse. När jag fotograferar behöver ni aldrig oroa er för hur ni skall posera eller röra er. Jag tar hand om allt från första stund. Eftersom jag tycker att jag har världens bästa jobb och kunder, så vill jag att ni skall känna det också, att vi har kul.

Bröllops fotografering från

7.500 kr

Love at first sight

Mitt upplägg för bröllop bygger på ett grundpaket och därifrån lägger man till de timmar man vill ha. Jag tycker att det känns rättivsare än fasta paket, för då kan alla välja exakt så många timmar man vill. Vare sig man ”bara” väljer porträtt, är kvalitet och engagemnag det samma som vid fler timmar och heldagar. På topp! Feedbacken på mitt upplägg har varit jättepositivt, så jag hoppas att ni uppskattar det också. Självklart får ni gärna komma med feeback också.

Väljer ni även vigseln, fotograferar jag alla gäster, med riskastning eller är det såpbubblor som gäller? Och alla härliga kramar ni kommer få!

Ladda ner min rikt- prislista. Maila mig information om just ert bröllop. Var, när och hur länge ni skulle vilja ha med mig. Så återkommer jag med ett personligt paketpris.

Lite reels och filmat material bjuder jag på!

Traditionellt, borgerligt, partnerskap, förlovning?

Under 2023 kommer jag att ha ett erbjudande från 7 500:- för porträttfotografering av brudparet (vardagar). Lägger man till 1,5 tim är jag även med på vigseln. Att föreviga vigseln kanske inte låter så viktigt, men många är de brudpar som efteråt tackat mig för att jag varit med. Eftersom de berättat att de inte kommer ihåg så mycket. Som brudpar är man många gånger så fokuserad (och ganska nervös). För spökande bröllopsnerver kan även få dem coolaste katterna att tappa fattningen.

MINA BÄSTA TIPS FÖR MINSKAD STRESS

Kommer snart:

Nedladdningsbar bröllopsguide