Porträttfotografering –

Ditt snyggaste

Alla behöver bra bilder idag. Vare sig man vill följa normen, eller sticka ut. Dessutom är vår profilbild ofta det första man möts av. Oavsett om du tar i från tårna eller bara slänger in en “enkel” bild i din profil, sänder den ut massor av information. Saker som du kanske inte alls vill förmedla. Så gå gärna in på min Youtube kanal, där jag pratar om varför det är så viktigt med en proffsig och snygg profilbild.

Dessutom vill jag att min kunder skall känna WOW, när de tittar på sina bilder.
-En go känsla, som vi säger i Göteborg!

Porträtt fotografering från

3.500 kr

Porträttfotografering med snyggaste bilderna!

Jag hjälper dig med de bilder du vill ha! Allt ifrån en liten CV-fotografering på 15 minuter, till heldags fotograferingar i olika miljöer och klädbyten. Du kan även välja till make-up. Styling och coaching ingår alltid. Att ta en “snygg” profilbild, handlar inte om att se coolast ut, eller att ha de rätta dragen. Det handlar om att du skall se ut som du, men ditt snyggaste. Att du ser trovärdig ut. Och att det syns på hela dig, att du står för det du säger/säljer.

För hur trendiga poseringar man än hittar på, så måste kroppsspråket stämma med det ögonen säger. Vare sig det är dig själv eller ett företag du representerar. Devisen less is more, gäller definitivt profilbilder. Är ni ett företag som vill fotografera personalen till er hemsida, så har jag olika paketpriser beroende på hur många ni är. Maila, ring eller smsa mig för mer information!