Bättre dejtingbilder?

Dejting-världen kan vara både cynisk och hård. Men också helt fantastisk! Att träffa människor genom ett klick eller svajpning, är lite annat än dåtidens kontaktannonser i en trött söndagsbilaga.

Så även om möjligheterna är oändliga, kräver dagens dejtande lite mer. Som bättre bilder och schysstare text. Bilderna fångar in, texten håller kvar och sedan är det upp till dig, om du skall träffa personen i fråga.

– Så vem ska man fråga
– Mig såklart!

Dejtingbilder från

3.500 kr

Mer höger-svajp åt folket

Jag har coachat och fotograferat många härliga singlar och hjälpt massor av kunder med dejtingtips. Dessutom har jag varit på en och en annan dejt själv, så jag vet hur nervöst det kan vara, men också hur himla härligt det kan bli!

Jag hjälper dig gärna med både bild och text. Och jag mängder av tips på hur du kan optimera din profil, för att träffa rätt. Kanske din soulmate eller en vårflört. Du bestämmer! Det viktigaste är ju fler höger svajps/matchningar och roligare dejter så klart.

Idag pratar många om att att “hacka” algoritmer och försöka förstå hur dejtingapparna fungerar. Och visst kan man lägga tid på det. Men glöm inte av att det är en app vi pratar om och det blir vad du gör det till. Beslut och val är upp till dig. Inte några app-tillverkare i Kalifornien. Som sagt, jag berättar gärna mer!

Stilen på bilderna bestämmer vi tillsammans. Naturliga och i rörelse, nästan som en polare tagit dem. Eller mer stillsamma. I populärpaketet tar vi även några porträtt för LinkedIn eller CV om du vill. Och jag lovar att guida dig genom hela fotograferingen, så att du ser ut som du, fast ditt snyggaste!

Vad jag erbjuder

LITEN

Enklaste paketet. Vi fotograferar på ett ställe och fokuserar mest på härl och uttrycksfulla porträtt. Du får alla bilder lågupplösta, för att välja ut de 4 färdiga bilder som ingår. 3.500 kr om ni är två som bokar samtidigt/efter varandra

MELLAN

Som ovan, men här ingår 8 redigerade bilder. Vi kan fotografera på två olika platser och du får gärna byta kläder en gång! Hel- och halvbilder i den stil som passar dig. Givetvis snackar vi ihop oss innan och här får du feedback på din profiltext. 4.500 kr.

POPULÄR

Absolut populäraste paketet! Inte så konstigt, för här får du störst variation, mer tid, tips och 20 redigerade bilder. Dessutom stil och klädhjälp. Personliga råd på vad du skall välja för kläder (eller handla) Vi fotograferar på olika platser och du får byta kläder hur många gånger du orkar!  Några bilder kan du använda ex. på LinkedIn 6.500 kr.

 

Ladda gärna ner min fullständiga prislista med mer information, på bloggen hittar du fler tips och trix!

Tveka inte att höra av dig och du har några frågor eller funderingar om fotograferingen eller dejting!